Select Page

Voer een Windows 11 upgrade uit.

Je pc of laptop upgraden naar Windows 11 kan een goede manier zijn om ervoor te zorgen dat je pc of laptop up-to-date is met de nieuwste technologische vereisten en om te profiteren van de nieuwe functies in Windows 11. Als je overweegt je pc of laptop te upgraden van Windows 10 naar Windows 11, volgt je de onderstaande stappen om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt;

Voordat je met de upgrade begint, is het belangrijk om te controleren of je pc of laptop voldoet aan de systeemvereisten. Windows 11 vereist minimaal een processor van 1 GHz, 1 GB RAM, 16 GB vrije schijfruimte en een Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0. Als je pc of laptop aan deze vereisten voldoet, kunt je doorgaan met de upgrade.

 

  1. Voordat je een upgrade naar Windows 11 uitvoert, dien je ervoor te zorgen dat je pc of laptop up-to-date is. Ga hiervoor naar “Instellingen” en klik op “Updates en beveiliging”. Klik vervolgens op “Windows Update” en daarna op “Controleer op updates”. Installeer alle beschikbare updates voordat je doorgaat.

  1. Controleer vervolgens of je een licentie hebt voor Windows 11. Als je al een licentie hebt voor Windows 10 of Windows 11, kun je gratis upgraden. Als je geen licentie hebt, dien je deze aan te schaffen alvorens je gaat upgraden.

  1. Verder is het belangrijk om een back-up te maken van alle belangrijke bestanden en gegevens, voordat je de upgrade uitvoert zodat je ze niet kwijtraakt tijdens het upgradeproces.

  1. Daaropvolgend kun je de upgrade uitvoeren. Ga hiervoor naar “Instellingen” en klik op “Updates en beveiliging”. Klik vervolgens op “Windows Update” en daarna op “Controleren op updates”. Als er een update voor Windows 11 beschikbaar is, kun je deze selecteren en bijwerken door de stappen op het scherm te volgen. Als de update niet beschikbaar is, voldoet je pc of laptop mogelijk niet aan de vereisten voor Windows 11.

  1. Tijdens het installatieproces moet je enkele stappen uitvoeren, zoals het accepteren van de licentievoorwaarden. Volg de stappen op het scherm om de upgrade succesvol af te ronden.

  1. Nadat de upgrade is voltooid, is het belangrijk om te controleren of alle programma’s en bestanden correct werken. Als je problemen ondervindt, kunt je proberen de programma’s opniew te installeren. Mocht dit niet het gewenste effect hebben, dan kunt je contact met ons opnemen voor verdere ondersteuning.

Met bovenstaande stappen kunt jij je pc of laptop eenvoudig upgraden van Windows 10 naar Windows 11. Houd er echter rekening mee dat het upgradeproces enige tijd kan duren. Zorg er daarom voor dat je genoeg tijd hebt om de upgrade te voltooien voordat je verder gaat met andere activiteiten. Mocht je tijdens het proces problemen ondervinden, dan kunt je altijd contact met ons opnemen.

Indien u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken kunt u contact opnemen via het contactformulier hieronder of naar de Homepagina gaan.

Neem contact op!

En ontvang binnen 1 dag reactie.

Facebook Profile Pic

Locatie (alleen op afspraak)

Hosterd 38
6655 AH, Puiflijk

Leegstraat 4-246
6645BC, Winssen

Neem contact op

06-38041402
Support@IT-Works4U.nl

Logo kleur

Door met toewijding aan elke opdracht te beginnen en te streven naar een succesvolle afronding zorgt IT-Works4U voor vele tevreden klanten.

Lees hier de algemene voorwaarden van IT-Works4U.

Bedrijfsgegevens

Leegstraat 4-246
6645 BC, Winssen
+31 6 38041402
Support@IT-Works4U.nl
KvK: 71771875

logo kleur

Door met toewijding aan elke opdracht te beginnen en te streven naar een succesvolle afronding zorgt IT-Works4U voor vele tevreden klanten.

Bedrijfsgegevens

Leegstraat 4-246
6645 BC, Winssen
+31 6 38041402
Support@IT-Works4U.nl
KvK: 71771875

Lees hier de algemene voorwaarden van IT-Works4U.