Intern Reinigen

Een schone computer is een gelukkige computer – maak de jouwe vandaag nog schoon!

Heb je een grondige reiniging van je computer nodig?

Stof en vuil kunnen je computer ernstig vertragen en zelfs beschadigen. Onze interne reiniging verwijdert al het opgehoopte vuil, verbetert de luchtcirculatie en voorkomt oververhitting. Een schone computer is een snellere en betrouwbaardere computer.

Direct aan de slag?

Meld je aan

Maak in slechts twee minuten een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Samen bespreken we het probleem en bepalen we een passende oplossing. Wij streven altijd naar transparantie in ons onderzoek en zullen nooit handelen zonder jouw toestemming.

Wat kost het?

De kosten variëren afhankelijk van de aard van het probleem. We rekenen een standaardtarief van €15,- per kwartier inclusief BTW, plus €10,- voorrijkosten binnen regio Maas en Waal. De gemiddelde afspraakduur is 30 tot 60 minuten.

Indien het onderzoek wijst op aanvullende reparaties of verdere analyse, zullen we altijd eerst met jou overleggen. Zo blijf je te allen tijde op de hoogte van de situatie en de kosten.

Hoelang duurt het?

De duur van het onderzoek varieert, maar gemiddeld genomen duurt een consult tussen de 30 en 60 minuten. Dit hangt af van de complexiteit van het probleem en of er aanvullende reparaties of verdere analyse nodig zijn. We streven ernaar om efficiënt te werken, zodat we snel een duidelijk beeld krijgen van de situatie en met een passende oplossing kunnen komen.

Boek direct jouw afspraak

Service Tarieven

Regulier Tarief

Bij IT-Works4U betaalt u een tarief van € 15,- per kwartier inclusief btw.

Voorrijkosten

IT-Works4U hanteert € 10,- aan voorrijkosten binnen regio Maas en Waal.

Gemiddelde afspraakduur: 30 tot 60 minuten.

Waar kunnen wij je bij helpen?
Waarom IT-Works4U?
Wat klanten zeggen
Faas Brouwer
google
Faas Brouwer

Had een probleem met mijn aan- en uitknop, helaas was dit niet makkelijk op te lossen en moest het hele toetsenbord vervangen worden. Dit is heel vakkundig gedaan en je merkt gewoon dat hij er heel veel vanaf weet. Hele duidelijke communicatie over de mogelijkheden en ook tijdens de reparatie. Na de reparatie waren sommige dingen nog niet helemaal goed, maar toen heeft hij ook geholpen om dat op te lossen, dus ik ben helemaal tevreden!

Zoek je anders dit?