Prestaties Optimaliseren

Versnel je digitale leven met onze prestatieoptimalisatie!

Heb je last van een trage computer?

Trage computer? Geen probleem! IT-Works4U optimaliseert je systeem door overbodige software te verwijderen, instellingen aan te passen en het opstartproces te versnellen. Laat ons de prestaties van je computer verbeteren, zodat deze sneller en responsiever wordt.

Direct aan de slag?

Meld je aan

Maak in slechts twee minuten een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Samen bespreken we het probleem en bepalen we een passende oplossing. Wij streven altijd naar transparantie in ons onderzoek en zullen nooit handelen zonder jouw toestemming.

Wat kost het?

De kosten variëren afhankelijk van de aard van het probleem. We rekenen een standaardtarief van €15,- per kwartier inclusief BTW, plus €10,- voorrijkosten binnen regio Maas en Waal. De gemiddelde afspraakduur is 30 tot 60 minuten.

Indien het onderzoek wijst op aanvullende reparaties of verdere analyse, zullen we altijd eerst met jou overleggen. Zo blijf je te allen tijde op de hoogte van de situatie en de kosten.

Hoelang duurt het?

De duur van het onderzoek varieert, maar gemiddeld genomen duurt een consult tussen de 30 en 60 minuten. Dit hangt af van de complexiteit van het probleem en of er aanvullende reparaties of verdere analyse nodig zijn. We streven ernaar om efficiënt te werken, zodat we snel een duidelijk beeld krijgen van de situatie en met een passende oplossing kunnen komen.

Boek direct jouw afspraak

Service Tarieven

Regulier Tarief

Bij IT-Works4U betaalt u een tarief van € 15,- per kwartier inclusief btw.

Voorrijkosten

IT-Works4U hanteert € 10,- aan voorrijkosten binnen regio Maas en Waal.

Gemiddelde afspraakduur: 30 tot 60 minuten.

Waar kunnen wij je bij helpen?
Waarom IT-Works4U?
Wat klanten zeggen
Rmon
google
Rmon

IT-Works4U heeft ons al veel bijgestaan, bij kleinere en bij grotere problemen, zowel laptops als smartphones. Een heel groot voordeel is dat Marco meteen uitlegt wat hij aan het doen is met jouw spullen, zodat je zelf ook op de hoogte bent. Zijn uitleg is helder en duidelijk, de oplossing snel. Hij zoekt ook altijd naar de meest praktische oplossing.

Zoek je anders dit?