Microsoft Office ondersteuning

Haal het maximale uit Microsoft Office met de expertise van IT-Works4U!

Heb je hulp nodig met Microsoft Office?

Of het nu gaat om het oplossen van problemen of het efficiënter gebruiken van Office-applicaties zoals Word, Excel, of PowerPoint, IT-Works4U biedt de ondersteuning die je nodig hebt. Laat ons je helpen om het meeste uit je Office-software te halen met persoonlijke tips en trucs.

Direct aan de slag?

Meld je aan

Maak in slechts twee minuten een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Samen bespreken we het probleem en bepalen we een passende oplossing. Wij streven altijd naar transparantie in ons onderzoek en zullen nooit handelen zonder jouw toestemming.

Wat kost het?

De kosten variëren afhankelijk van de aard van het probleem. We rekenen een standaardtarief van €15,- per kwartier inclusief BTW, plus €10,- voorrijkosten binnen regio Maas en Waal. De gemiddelde afspraakduur is 30 tot 60 minuten.

Indien het onderzoek wijst op aanvullende reparaties of verdere analyse, zullen we altijd eerst met jou overleggen. Zo blijf je te allen tijde op de hoogte van de situatie en de kosten.

Hoelang duurt het?

De duur van het onderzoek varieert, maar gemiddeld genomen duurt een consult tussen de 30 en 60 minuten. Dit hangt af van de complexiteit van het probleem en of er aanvullende reparaties of verdere analyse nodig zijn. We streven ernaar om efficiënt te werken, zodat we snel een duidelijk beeld krijgen van de situatie en met een passende oplossing kunnen komen.

Boek direct jouw afspraak

Service Tarieven

Regulier Tarief

Bij IT-Works4U betaalt u een tarief van € 15,- per kwartier inclusief btw.

Voorrijkosten

IT-Works4U hanteert € 10,- aan voorrijkosten binnen regio Maas en Waal.

Gemiddelde afspraakduur: 30 tot 60 minuten.

Waar kunnen wij je bij helpen?
Waarom IT-Works4U?
Wat klanten zeggen
rob dassel
google
rob dassel

Marco komt al een aantal jaren bij mij over de vloer om problemen met mijn pc op te lossen. Ook heeft hij al meerdere keren pc's geïnstalleerd die ik nieuw aanschafte. Daarbij werden mijn bestanden probleemloos op de nieuwe pc gezet. Ook een NAS installeren was zo gedaan. Ik kon mijn e-mail server niet meer bereiken. Geen probleem voor Marco. Terecht dat hij inmiddels zijn bedrijf heeft. Ik kan Marco ten zeerste aanraden.

Zoek je anders dit?