Grafische kaart vervangen

Breng je visuals naar een hoger niveau met een nieuwe grafische kaart van IT-Works4U!

Heb je betere grafische prestaties nodig?

Of je nu een gamer bent of professioneel werkt met grafisch intensieve programma’s, een nieuwe grafische kaart kan het verschil maken. IT-Works4U biedt vervanging en upgrade van grafische kaarten aan om ervoor te zorgen dat je de beste visuele prestaties uit je computer haalt. Laat ons je helpen om je visuele ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Direct aan de slag?

Meld je aan

Maak in slechts twee minuten een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Samen bespreken we het probleem en bepalen we een passende oplossing. Wij streven altijd naar transparantie in ons onderzoek en zullen nooit handelen zonder jouw toestemming.

Wat kost het?

De kosten variëren afhankelijk van de aard van het probleem. We rekenen een standaardtarief van €15,- per kwartier inclusief BTW, plus €10,- voorrijkosten binnen regio Maas en Waal. De gemiddelde afspraakduur is 30 tot 60 minuten.

Indien het onderzoek wijst op aanvullende reparaties of verdere analyse, zullen we altijd eerst met jou overleggen. Zo blijf je te allen tijde op de hoogte van de situatie en de kosten.

Hoelang duurt het?

De duur van het onderzoek varieert, maar gemiddeld genomen duurt een consult tussen de 30 en 60 minuten. Dit hangt af van de complexiteit van het probleem en of er aanvullende reparaties of verdere analyse nodig zijn. We streven ernaar om efficiënt te werken, zodat we snel een duidelijk beeld krijgen van de situatie en met een passende oplossing kunnen komen.

Boek direct jouw afspraak

Service Tarieven

Regulier Tarief

Bij IT-Works4U betaalt u een tarief van € 15,- per kwartier inclusief btw.

Voorrijkosten

IT-Works4U hanteert € 10,- aan voorrijkosten binnen regio Maas en Waal.

Gemiddelde afspraakduur: 30 tot 60 minuten.

Waar kunnen wij je bij helpen?
Waarom IT-Works4U?
Wat klanten zeggen
Aafkje leerentveld
google
Aafkje leerentveld

Fijne laagdrempelige manier van werken, rustige uitleg, goede kennis van zaken en zeer hulpvaardig. Kortom echte aanrader!

Zoek je anders dit?