SSD Upgrade

Ervaar bliksemsnelle prestaties met een SSD upgrade door IT-Works4U!

Heb je meer snelheid nodig op je computer?

Een SSD-upgrade kan de prestaties van je computer aanzienlijk verbeteren. SSD’s zijn sneller dan traditionele harde schijven, wat zorgt voor snellere opstarttijden en betere reactiesnelheid van programma’s. Bij IT-Works4U helpen we je graag met een vlotte overstap naar een SSD, zodat je computer weer aanvoelt als nieuw.

Direct aan de slag?

Meld je aan

Maak in slechts twee minuten een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Samen bespreken we het probleem en bepalen we een passende oplossing. Wij streven altijd naar transparantie in ons onderzoek en zullen nooit handelen zonder jouw toestemming.

Wat kost het?

De kosten variëren afhankelijk van de aard van het probleem. We rekenen een standaardtarief van €15,- per kwartier inclusief BTW, plus €10,- voorrijkosten binnen regio Maas en Waal. De gemiddelde afspraakduur is 30 tot 60 minuten.

Indien het onderzoek wijst op aanvullende reparaties of verdere analyse, zullen we altijd eerst met jou overleggen. Zo blijf je te allen tijde op de hoogte van de situatie en de kosten.

Hoelang duurt het?

De duur van het onderzoek varieert, maar gemiddeld genomen duurt een consult tussen de 30 en 60 minuten. Dit hangt af van de complexiteit van het probleem en of er aanvullende reparaties of verdere analyse nodig zijn. We streven ernaar om efficiënt te werken, zodat we snel een duidelijk beeld krijgen van de situatie en met een passende oplossing kunnen komen.

Boek direct jouw afspraak

Service Tarieven

Regulier Tarief

Bij IT-Works4U betaalt u een tarief van € 15,- per kwartier inclusief btw.

Voorrijkosten

IT-Works4U hanteert € 10,- aan voorrijkosten binnen regio Maas en Waal.

Gemiddelde afspraakduur: 30 tot 60 minuten.

Waar kunnen wij je bij helpen?
Waarom IT-Works4U?
Wat klanten zeggen
dutch COD
google
dutch COD

De ondersteuning was uitstekend; na de controle werd ik telefonisch benaderd om het probleem uit te leggen en werden verschillende opties besproken om tot een oplossing te komen. Dankzij deze geweldige hulp kreeg ik als klant het gevoel dat ik niet zomaar een nummer was, maar dat mijn behoeften en vragen serieus werden genomen.

Zoek je anders dit?